Se incarca...

Termeni si conditii

Obligatiile utilizatorilor
1. Site-ul www.fara-daunatori.ro  este proprietatea SC PEST REPELLER SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiune. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale;
2. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Confidentialitatea datelor personale

fara-daunatori.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele,  numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre fara-daunatori.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Absolvirea de raspundere
Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".ne absolvim de orice raspundere, exprimata direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat, la orice garantie privind informatiile, datele, procesarea datelor, acuratetea informatiilor. Nu acordam nici o garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dumneavoastra, neintrerupte, la timp si fara erori, sau ca erorile vor fi corectate la timp. Nu poutem fi raspunzatoari pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutului aflat pe site-ul www.fara-daunatori.ro, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi din folosinta, pierderi de date sau alte intangibile, chiar daca am fost instiintati de posibilitatea unor asemenea daune.
Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoatra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor

Informatii despre produse
Prezentarea ofertei
1. Imaginile produselor
Imaginile produselor afisate pe site-ul fara-daunatori.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente.
2.Descrierea produsului
Desi echipa fara-daunatori.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe fara-daunatori.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul fara-daunatori.ro.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz. Preturile includ TVA.
Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.
Garantia de conformitate
Toate produsee beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.
* In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 20 zile lucratoare.
Garantia de returnare:
Produsele cumparate de la firma noastra se pot returna, iar pretul lor de achizitie se va scade în proportie de 100% din urmatoarea comanda.
Garantia de returnare nu este un fel de promotie periodica, ci este o garantie cu care firma noastra va comercializa produsele sale în viitor!


Returnarea produselor
 
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
 

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 
Rambursarea sumei achitate:

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 (treizeci) zile de  la receptionarea coletului in depozitul nostru , iar cheltuielile de returnare a produsuui  vor fi suportate de catre client.

Produsele trebuie insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
Produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea .
Garantia comerciala
Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs,si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

Declinarea responsabilitatii
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
-intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.
- deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului. Detalii in sectiunea "Livrare si taxe".
- informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
- posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
- neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
- continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
- produsul comandat nu este pe stoc
- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Modalitati de plata   
Ramburs la primirea coletului de la Curierul rapid. Atentie in cazul cind se plateste "ramburs” veti primi o chitanta (dovada platii) de la Curier.
Cheltuielile de transport si ramburs sunt incluse in factura, curierul este obligat sa va elibereze chitanta pentru suma de ramburs, fara alte cheltuieli.
Pentru detalii va stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail.