Creează cont Livrare Gratuita - Comanda min. 450 Lei
Lampa solara led Isotronic 80016

Lampa solara led Isotronic 80016

Preț (Include TVA)44.99Lei
Cod: 80016

Lampa solara cu led Isotronic 80016 confera iluminare alba pe timp de noapte la un flux de incarcare cu energie solara din timpul zilei.

Marcă:
 • Trimite o comandă pentru 450.00Lei + Cumpără Lampa solara led Isotronic 80016 sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a beneficia de livrare gratuită.
 • Trimite o comandă pentru 450.00Lei + Cumpără Lampa solara led Isotronic 80016 sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a beneficia de livrare gratuită.
Info:Imaginile de pe acest site au caracter informativ

Costuri de livrare estimative

începe la 10.00Lei
începe la 20.00Lei

Cantitate: +-
Trimite unui prieten
Adaugă la Favorite Compară

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

Lampa solara cu led Isotronic 80016 confera iluminare alba pe timp de noapte la un flux de incarcare cu energie solara din timpul zilei.

Lampa cu led Isotronic 80016 este recomandata a fi folosita pentru a lumina pe timp de noapte alei, gradini si amenajari exterioare. Utilizand un numar suficient de lampi solare ve-ti putea crea un aranjament placut pe timp de noapte. 

Lampa are atat rol decorativ cat si practic prin faptul ca ilumineaza suprafata deservita.

 

Instalare si intretinere:

Controlati la intervale regulate de timp buna functionare a aparatului. Cand observati ca aparatul nu functioneaza conform asteptarilor este necesar sa schimbati acumulatorii.

 

Schimbarea acumulatorilor:

 • Deschideti compartimentul bateriilor
 • Scoateti acumulatorii vechi din suportul de acumulatori
 • Introduceti un nou acumulator de tipul Ni-MH (nichel-metal) cu 1,2 V si 200 mA. Fiti atent la polaritatea corecta. Va recomandam ca, inainte de introducerea acumulatorilor, sa ii incarcati complet cu ajutorul unui incarcator separat (care nu este inclus in volumul de livrare).
 • Inchideti cu grija compartimentul bateriilor.

 

Sursa de alimentare:  
 • 1 acumulator, de tipul Ni-MH, 1,2 V, 200 mA  (inclus in volumul de livrare) *Acumulatorii pot fi inlocuiti in caz de nevoie ; 
 • Alimentarea cu energie electrica: celule solare policristaline;
 • Rezerva de tensiune:    pana la 8 ore in cazul incarcarii complete a acumulatorilor;
 • Temperatura de functionare:       -5 C° pana la +50 °C si ≤ 90% umiditate relativa;
 • Temperatura de depozitare:         -5 C° pana la +50 C° si ≤90% umiditate relativa;

La temperaturi mai joase pot aparea defectari ale produsului, respectiv o reducere a duratei de iluminare. In caz de defectiune, va rugam sa pastrati produsul in stare deconectata, intr-un loc cald, in caz contrar putand sa apara o deteriorare ireparabila, respectiv o descarcare completa a acumulatorului. Inainte de o noua punere in functiune, este necesar ca acumulatorii sa fie incarcati complet.

Sus
☏ 0765 004 472
☏ 0773 848 095